14
Μάι.
09

ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ
Εκτός απο την απολιτική συμπαράσταση γενικώς για τους πρόσφυγες – λαθρομετανάστες έχετε θέση; Γιατί δεν απαντάτε στο ερώτημα : Πόσους απο αυτούς αντέχει η χώρα μας; Η ΕΟΚ και η Κυβέρνηση δεν κάνουν τίποτε, εσείς τι λέτε στους Έλληνες πολίτες που κινδυνεύουν απο επιδημίες δίπλα στους καταυλισμούς προσφύγων; Τι λέτε σε αυτούς που τους ληστεύουν, που βρίσκουν τα σπίτια τους ανοιχτά, που τα παιδιά τους δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν…….ΤΙΠΟΤΕ! Έχετε απάντηση;………….ΟΧΙ !
Με την λογική σας σε λίγο καιρό οι Έλληνες πρέπει να φύγουν απο τα σπίτια τους για να μείνουν οι πρόσφυγες. Για τους λεβέντες του γλυκού νερού τύπου «Ουράνιο τόξο» ή αυτοπροσδιοριζόμενους ως «Μακεδονική μειονότητα» τι γνώμη έχετε; Γιατί τους καλύπτεται; Συμφωνείτε μαζί τους δηλαδή αλλά δεν βγαίνετε να το πείτε.
Για το ζήτημα της FYROM τι λέτε; Τα μασάτε…Οχι κύριοι Αλαβάνε – Τσίπρα αφήστε στην άκρη το καλαμπαλίκη και τους εξυπνακισμούς..
Συμφωνούσα μαζί σας σχεδόν σε όλα τα άλλα, περίμενα καιρό τώρα –Διαβάστε προηγούμενα Άρθρα – να πάρετε μια θέση λαική – εθνική – πατριωτική – σοβαρή.
Κόψτε τις πλάκες για Ρατσισμούς και Κουραφέξαλα. Άν θέλει κάποιος μαθήματα Ουμανισμού – Διεθνισμού – Δημοκρατίας – Ακεραιότητας μπορώ να βοηθήσω.
Τελικά υποκρίνεσθε και για τους πρόσφυγες….είστε μόνο με τους εαυτούς σας. Ενώ εμείς ευθέως και ειλικρινά προτείνουμε ΑΠΕΛΑΣΗ με συνοπτικές διαδικασίες για τους Υπεράριθμους (πάνω απο 2-3% του Ελληνικού πληθυσμού) ώστε γυρίζοντας στις πατρίδες τους να ζήσουν περισσότερο ανθρώπινα με τις οικογένειες τους ,διότι δεν είναι λύση να μείνουν εδώ άνεργοι, πάμπτωχοι και να σκοτώνονται …………………………………………………………………….τελικά με τους ιθαγενείς Έλληνες….
ΕΥ.ΔΙ.21/05/2009

***
Οικολόγοι – Ευκαιριακά
Έφτιαξαν και τα ΜΜΕ κόμμα απο το πουθενά! Το βάλαν πρώτα στις δημοσκοπήσεις και όλοι ρωτούσαμε ποιοί είναι ετούτοι !!!! Και ξαφνικά μάθαμε οτι ειναι ο Τρεμόπουλος! Βρε «πολιτικό» τσογλάνι του κερατά…καλά τρώς καλά ζεις !!! οχι και να μας φτύνεις.Του δώσανε και 5% ποσοστό !!!! Και περιμένουν τώρα τα ψάρια να τσιμπήσουν….εμείς δηλαδή !!!
Ορέ Καφεντζόπουλε απο το Γιώργο αλλαξέτα όλα – συ είπας – πότε πέρασες για δεύτερη φορά – ΕΚΚΕ – στην Επανάσταση και τους αυτοπροσδιορισμούς; Είχες πάντα άγχος με το πράσινο… μόνο που εμείς δεν παρακολουθούμε πράσινα …α-λογα…….
Δυστυχώς για μας δεν έχουμε απ οτι φαίνεται μυστικές εθνικες υπηρεσίες!αλλά θα το βρείτε το δάσκαλό σας …ξεφτίλες του κερατά!!!!!!!
ΕΥ.ΔΙ. 21/05/2009

***
Ν.Δ.- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ
Ποιοί μας κάψαν το 2007;
Ποιοί άδειασαν τα ταμεία;
Ποιοί μας κλέβουν απο το 2004;
Ποιοί μας χρεώνουν με διαρκείς δανεισμούς;
Ποιοί μοίραζαν οικόπεδα φιλέτα με τον Εφραίμ;
Ποιοί ήταν οι κουμπάροι εκβιαστές;
Ποιοί φοροδιαφεύγουν με ofshore εταιρείες;
Ποιοι πέρναν τις μίζες;
Ποιός έκλεισε την Βουλή για να τα κουκουλώσει;
Ήταν ανάγκη τώρα που μας αδειάζετε την γωνιά να βάλετε Τούρκο διοικητή στο Στρατηγείο της Λάρισας;
Καραμανλή; Ντόρα; Αυτό πώς λέγεται; Επειδή εμένα μόνο σαν ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ μου φαίνεται, για πείτε μου εσείς πως θα το λέγατε;
Ε ρε ραγιά του Κερατά !!! Φταίς και σύ που ως βλαξ τους ψήφιζες…
ΕΥ.ΔΙ. 21/05/2009

***
ΚΚΕ – ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΑ
Ποιό μέλος του ΚΚΕ είχε άποψη και την έλεγε και δεν διαγράφηκε μάλιστα με γκεμπελικές μεθόδους;
Ποιό μέλος του ΚΚΕ τόλμησε να κάνει κριτική και δεν διαγράφηκε με άλλες προφάσεις;
Ποιό μέλος του ΚΚΕ έκανε αυτοκριτική και δεν αποχώρησε δεν διαφώνησε με την πολιτικά αόμματη – ανίκανη ηγεσία;
Ποιό μέλος διαγράφηκε απο το ΚΚΕ και δεν έγινε ξαφνικά προδότης , πράκτορας , έστω φραξιονιστής!!!!!!;
Όσο πιο σύντομα διαλυθείτε ως κόμμα τόσο πιο γρήγορα ο Ελληνικός Λαός θα μπορέσει να βρεί το δρόμο του μαζί με τους πραγματικούς απλούς αριστερούς – κομμουνιστές – μαρξιστές. Γιατί η ηγεσία του ΚΚΕ σήμερα είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από κομμουνιστές , μηδενός εξαιρουμένου. Αυτό είναι που λένε δεν έμεινε ούτε δείγμα -στην ηγεσία πάντα…
Αλήθεια Κ.Παπαρήγα εσείς διαπρέψατε στους αγώνες του λαού , στο πεζοδρόμιο;
Πούλησες με την Κόβα σου Ριζοσπάστη;
Μοίρασες προκυρήξεις στα εργοστάσια;
Σε ψήφισαν ως άξια νέα Ρόζα Λουξεμπουργκ; Η αλλιώς αναρριχήθηκες στην εξουσία; Γιατί δεν απαντάτε για το Γερμανό η τον Κόκαλη;
ΕΥ.ΔΙ. – διαγραμμένος φραξιονοστής, αναρχικός κατά την άποψή σας.
21/05/2009

***

ΛΑΟΣ – ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
Συμφωνώ μαζί σας για έλεγχο και περιορισμό του αριθμού των προσφύγων.Συμφωνώ και για την θέση σας στο ζήτημα της FYROM..
Αλλά διαφωνώ κάθετα με τους ενοίκους ολόκληρης της πολυκατοικίας που ανήκετε.Ο εναγγαλισμός σας με την αστυνομία και την «χρυσή αυγή» και μόνο σηματοδοτούν τις βαθύτερες σκέψεις σας για την κοινωνία.Είστε αυστηρώς ακατάλληλο κόμμα για το λαό και για μένα βέβαια.
ΕΥ.ΔΙ. 22/5/2009
***
ΔΡΑΣΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ
Ορέ Μάνο στάσου….. στον τόπο σου .Όσο ήσουν στην δεξιά και άκουγες απλή αναλογική σε έπιανε σύγκριο.Μίλούσες τότε για αυτοδύναμες κυβερνήσεις !!! Το ίδιο και όταν πήγες με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σήμερα σκούζεις γιατι σε αδικήσανε στον τηλεοπτικό χρόνο!!! Τι ήθελες δηλαδή να σου κάνουν χάρη ; Ποιός είσαι δηλαδή ; Απόλαυσε την μοναξιά σου τώρα και σκάσε..και μάθε και τούτο!! Αν είναι να σωθούμε απο σένα και τον Κοντογιαννόπουλο…(Θυμίσου Τεμπονέρα) Άστο καλύτερα φουντάρουμε μόνοι μας…
ΕΥ.ΔΙ. 22/05/2009

***
ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Για τους λαθρομετανάστες ούτε είχατε ούτε έχετε θέση,δεν βολεύει στους ψήφους.Για τον Τούρκο διοικητή στην Λάρισα κουβέντα. Κύριε Παπανδρέου με τους αμερικανούς;… Τα λαμόγια συνδικαλιστές αριβίστες απο ΑΔΕΔΥ – ΓΕΣΕΕ τους αναβαθμίζεις σε βουλευτές. Για τον στρατό στο Αφγανιστάν ανάσα….
Αλήθεια είσαι απασχολημένος απο το 2004 με την αλλαγή στο κόμμα ; Έδωσες σε 10 νοικοκυρές σοβαρές θέσεις για να τις ελέγχεις και νομίζεις οτι μπορείς να μας δουλεύεις; Αντί να παρακαλάς τον Λαλιώτη, τον Τσοβόλα, τον Τζουμάκα, τον Μπένο, τον Αλέκο Παπαδόπουλο κ.λ.π.να σε βοηθήσουν, ποντάρεις στην Αράπογλου, στην Κατσέλη, στην Πατουλίδου και στην Ξενόγιαννακοπούλου;… Τελικά πας για πρωθυπουργός κυβέρνησης με καταξιωμένους και δοκιμασμένους υπουργούς ή για διευθυντής νηπιαγωγείου; Εκτός και μετατρέψεις το κόμμα σε φεμινιστική οργάνωση. Λυπάμαι αλλά θα στο πώ…..το σκαρί που πας να φτιάξεις μπάζει νερά απο παντού…Δεν σε πάει πουθενά παρα μονάχα στην αγκαλιά του δεξιούλη Βενιζέλου.

ΕΥ.ΔΙ. 22/05/2009
***

diaskronos
Νοεμβρίου 9, 2008 σε 6:12 μμ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ
Επειδή γεννηθήκαμε σε αυτή την χώρα, είχαμε την ατυχία της κατ` έθιμον βάπτισης και όχι το δικαίωμα της επιλογής,
επειδή μεγαλώσαμε σε αυτόν τον τόπο με τις επιτροπές και τους Μητροπολίτες διαρκώς να ζητάνε το χρήμα,
επειδή ποτέ δεν είδαμε να κάνουν Δημόσιο απολογισμό εσόδων-εξόδων ούτε στους εκκλησιαζόμενους ούτε στην Εφορία.
επειδή εμείς μεγαλώσαμε εργαζόμενοι και παραμένουμε φτωχοί, ενώ πολλοί ρασοφόροι αν και δεν εργάζονται έγιναν πλούσιοι έως και εκατομμυριούχοι,
επειδή τα χρήματα του Δημοσίου με τα οποία μισθοδοτούνται είναι περιουσία όλου του λαού άθρησκων, άθεων, καθολικών, ινδουιστών… και όχι μόνο των ορθοδόξων χριστιανών,
επειδή ακριβώς θέλουμε να έχουμε Δημοκρατία δεν μπορεί κανείς να επιβάλει
κανόνες που καταπατούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Τα μαφιόζικα κόλπα του τύπου «να κάνουμε Δημοψήφισμα» να τα αφήσουν
για την εσωτερική τους (αν υπάρχει) Δημοκρατία και κάθε Μητροπολίτης στην περιφέρεια του εκκλησιάσματος του και όχι για το Ελληνικό κράτος και το σύνολο του πληθυσμού όπου ασφαλώς δεν δικαιούνται να έχουν την αποκλειστικότητα γιατί κανείς δεν τους εξουσιοδότησε
Ο Θεσμικός-οικονομικός-διαχειριστικός διαχωρισμός Κράτους –Εκκλησίας πρέπει να γίνει άνευ όρων και κλαμάτων. Και η Εκκλησία ως Οργανισμός να αποδίδει στο Δημόσιο τους ανάλογους φόρους προφανώς για τις ανάλογες υπηρεσίες που το Δημόσιο θα προσφέρει(δρόμους,νερό,τηλκ.λ.π.)
Πρέπει να μάθουν επιτέλους να ΣΕΒΟΝΤΑΙ και τις μειοψηφίες αν θέλουν να απολαμβάνουν (όπως απολαμβάνουν ) και το δικό μας σεβασμό.
Οι Δημοκρατίες περιφρουρούν τα δικαιώματα όλων των πολιτών και των πλειψηφιών και των μειοψηφιών. Δεν επιβάλονται με το ζόρι στις μειοψηφίες σε κάτι που δεν συμμετέχουν…
Αν δηλώσω ιερέας δωδεκαθειστής θα πληρωθώ για τις υπηρεσίες μου στους Δωδεκαθειστές;
H εποχή του Θεοδοσίου είναι παρελθόν.
Υ.Γ.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ:
Να δώσουν στη δημοσιότητα όλα τα περιουσιακά στοιχεία ακίνητα και λογαριασμούς όλοι οι Μητροπολίτες και να δώσω και εγώ τα δικά μου για να γίνει σύγκριση.
ΕΥ.ΔΙ.
diaskronos

Advertisements

0 Responses to “ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ”  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Τζουμέρκα – Αθαμανικά

e-mail:diaskronos@gmail.com

Μαΐου 2009
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ.   Σεπτ. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Visitors

Αφροδίτη της Μήλου

Οι επισκεπτες του blog

  • 12.897

Γέφυρα Ρίο-Αντίριο

δεξί κλικ για προβολή πάνω στην εικόνα Παρθενώνας

ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Βεργίνα

Ερμής του Πραξιτέλους

Πρόσφατα άρθρα

Θεά Αθηνά -Προπύλαια

Τριήρης

Επίδαυρος

Βεργίνα

Επικούρειος Απόλλων-Φιγαλεία

Πέργαμος

Τύρος

Ναός της Αθηνάς -Συρακούσες

Απολλωνία-Β.Ηπειρος

Μεσήνη-Σικελίας

Μίλητος

Ηράκλεια

Δωδώνη

Αλικαρνασός

Εφεσος-Θέατρο

Αλεξάνδρεια

Μίλητος-Θέατρο

Παλμύρα

Στρογγούλα

Κύπρος

Κύπρος-αρχαία

Σαμοθράκη

Ολυμπία-Ναός του Δία

Ηράκλεια-στήλη ροζέτας

Κνωσσός

Φαιστός

Ποσειδώνας

Ομηρική Τροία

Τάραντας

Δήλος

Κολοσός Ρόδου

Μαυσωλειο

Νάξος

Συρακούσες – Σικελίας

Αλεξάνδρεια – Βακτριανή

Θήρα-Σαντορίνη

Βακτριανή

Αρχαία Κάμειρος

Ολυνθος-Χαλκιδική

Κασσώπη – Χάονες

Μαντείο – Αχέροντα

Πέλλα – Μακεδονία

Ακράγας

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: